انجام پایان نامه و پروپوزال و شبیه سازی مقالات
انجام پایان نامه و پروپوزال و شبیه سازی مقالات

انجام پایان نامه و پروپوزال و شبیه سازی مقالات

انقلاب ابر خازن ها و شارژ خودرو های الکتریکی در چند ثانیه

تحقیقات گروهی از پژوهشگران دانشگاه‌ های بریستول و سوری نشان داده است، ابرخازن‌ ها در خودروهای الکتریکی جای باتری را خواهند گرفت و همه آنها در عرض چند ثانیه می توانند شارژ شوند. یکی از این دستاورد ها این است که این ها می‌ تواند سوپر خازن‌ ها را با ظرفیتی ۱۰۰۰ یا ۱۰۰۰۰ برابر باتری‌ های مشابه تولید کنند. این تیم با اعلام موفقیت در تحقیقات خود روی باتری اتومبیل های الکتریکی گفته است ابرخازن ها هزار تا ده هزار بار قوی تر از باتری های فعلی هستند. نتیجه این تحقیقات منجر به آن خواهد شد زمان شارژ اتومبیل های الکتریکی به اندازه سوختگیری خودروهای فسیلی شده و مسافت قابل پیمایش آنها حتی بیشتر از همتایان فسیلی شود. طبق این تحقیقات ابرخازن ها بازدهی بیشتری داشته و با محیط زیست نیز سازگارتر خواهند بود لذا هدررفت انرژی و تاثیر مخربشان بر محیط زیست کمتر می‌ باشد.این گروه تحقیقاتی اعلام کرده نتیجه مطالعات صورت گرفته نه فقط صنعت خودروسازی را دچار تحول می‌ کند بلکه لپ تاپ، گوشی های هوشمند، تبلت ها و هر وسیله دیگری که از باتری استفاده می‌ کند را دستخوش تغییرات اساسی خواهد کرد.

مدیر عامل اجرایی تسلا، ایلان ماسک، اخیرا در صفحه‌ خود در شبکه‌ اجتماعی اعلام کرده که از ابر خازن‌ ها حمایت می‌ کنیم اما گفته: «ما به پیشرفت بزرگی در تراکم انرژی نیاز داریم.» تیم تحقیقاتی می‌ گوید که این محصول همان تراکم انرژی‌ ای است که ماسک اشاره کرده‌ است. چین هم‌ اکنون ناوگانی از اتوبوس‌ های مجهز به ابرخازن‌ دارد، اما این ناوگان هنوز ویژگی‌ های مورد نظر این گروه را ندارد. دکتر براندن هاولین از دانشگاه سوری می‌ گوید: «در دنیا پژوهش‌ هایی برای ابزار‌های نوین ذخیره انرژی وجود دارد، اما این ابرخازن‌ های با ظرفیت بزرگ می‌ تواند دری به سوی پیشرفت‌های شگفت‌انگیز غیر قابل تصور باشد.»

جیم هیتکوت، Augmented Optics و Supercapacitor Materials مدیر اجرایی گفته است که در پی شریک های تجاری برای کمک به ساخت این ابزارهای ذخیره انرژی و عرضه پلیمرها هستند. این کمپانی راجع به علاقه بسیار مدیر عامل اجرایی به ابر خازن ها صحبت کرده و بیان شده است که این تیم به طور مخفیانه کار می کرده است ولی هفته گذشته مجوز ثبت نهایی خود را اعلام کرده است. مشکل اصلی این اختراع، هزینه زیاد آن است چرا که از قطعات کمیاب و مقاومت بالایی در برابر شارژهای متوالی استفاده شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد