انجام پایان نامه و پروپوزال و شبیه سازی مقالات
انجام پایان نامه و پروپوزال و شبیه سازی مقالات

انجام پایان نامه و پروپوزال و شبیه سازی مقالات

شبیه سازی توربین بادی در متلب

پروژه مدلسازی و کنترل ژنراتور القایی دو سو تغذیه برای انرژی باد با سیمولینک متلب

شبیه سازی مقاله MODELING AND CONTROL OF DOUBLY FED INDUCTION GENERATOR FOR WIND POWER

در این پست پروژه مدلسازی و کنترل ژنراتور القایی دو سو تغذیه برای انرژی باد با سیمولینک متلب را آماده کرده ایم که در ادامه می توانید مقدمه ای مقاله این پروژه را مطالعه و فیلم و تصاویری از خروجی آن را مشاهده نمائید.

به دلیل افزایش نگرانی ها در مورد آلودگی های CO2 ، سیستم های انرژی باد در سال های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. مزرعه های بادی بزرگ در سرتاسر جهان نصب شده و یا در حال طراحی هستند و رتبه انرژی باد (به صورت تکی و یا مزرعه ای) در حال افزایش است. به صورت معمول برای هر مزرعه بادی، توربین های بادی برپایه ژنراتورهای تکنولوژی (DFIG) با مبدل هایی با توان حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد توان نامی ژنراتور به کار برده می شوند.

در مقایسه با توربین های بادی که از ژنراتورهای القایی با سرعت ثابت استفاده می‌کنند، توربین های بادی برپایه DFIG دارای مزایایی از جمله عملکرد سرعت متغیر و قابلیت توان راکتیو و اکتیو چهار ربعی می باشند. این سیستم ها همچنین دارای هزینه کمتر و تلفات کمتر مبدل ها در مقایسه با سیستم های برپایه ژنراتورهای سنکرون تمام تحریک با مبدل های با توان برابر توان نامی ژنراتور‌ می‌باشند.

 

 

DFIG اساسا یک ماشین القایی روتور سیم پیچی شده استاندارد می ‌باشد که استاتور مستقیما به شبکه متصل است و اتصال روتور و شبکه از طریق مبدل با مدولاسیون پهنای باند (PWM) پشت به پشت می‌ باشد. این پروژه مدل سازی و کنترل DFIG را با جزییات ارائه می‌کند، که استاتور مستقیما به شبکه متصل است و روتور از طریق مبدل AC-DC-AC پشت به پشت دوطرفه به شبکه متصل شده است.

مدل پیشنهادی تنها مدل سیمولینکی با جزییات کامل می باشد که از جعبه ابزار semi Power system استفاده نمی ‌کند و برای کار در مد عملکردی زیر سنکرون و فوق سنکرون مناسب است. در این پروژه یک استراتژی کنترلی برداری براساس کنترل بردار جهت شار روتور پیشنهاد شده است دو استراتژی کنترل بردار غیرمستقیم براساس تخمین شار استاتور و تخمین شار روتور به مبدل سمت روتور (RSC) برای کنترل توان اکتیو تولید شده توسط ژنراتور اعمال شده اند.


دانلود در این لینک موجود می باشد

شبیه سازی مقاله Trans Z-Source Inverters

شبیه سازی مقاله  Trans Z-Source Inverters









عنوان مقاله:

Trans-Z-Source Inverters

سال ارائه: 2011
می توانید اصل مقاله را از لینک زیر دانلود کنید:

http://s3.picofile.com/file/8220454518/2_Trans_Z_Source_Inverters.pdf.html

این مقاله علاوه بر شبیه سازی دارای گزارشکار کامل و فایل پاورپوینت برای ارایه در کلاس نیز می باشد.
در صورت داشتن مشکل یا سوال از طریق راه های زیرارتباط برقرار کنید.

 

telegram: @powerelectronic4u

آدرس ایمیل سایت:

 hw.mohammadi@gmail.com

 

 

 تویحات تکمیلی در لینک زیر موجود می باشد.

http://apply-powerelectronic.blogsky.com/1395/11/13/post-8



دانلود در این لینک می باشد.

انکودر و کاربرد آن

انکودر چیست و کجا کاربرد دارد

به احتمال زیاد شاید این سوال هم برای شما پیش آمده باشد که انکودر چیست ؟ به طور کلی انکودر به تجهیزی گفته می شود که یک حرکت مکانیکی (خطی و دورانی) را به سیگنال الکتریکی تبدیل کرده تا بتوان مشخصه های متفاوتی را از آن سیگنال مورد استفاده قرار داد، یا به طور ساده تر انکودرها وسیله ای هستند که حرکت دورانی یا خطی را به سیگنال دیجیتالی ۰ یا ۱ تبدیل می کنند البته نا گفته نماند که بعضی از انکودر ها خروجی آنالوگ (۰ تا ۱۰ ولت و یا ۴ تا ۲۰میلی آمپر) دارند.

یک مثال ساده از انکودر چیست ؟ کاربرد انکودرها در سرو موتور ها مثال ساده و فراوان این کاربرد می باشد که خروجی انکودر به اینورتر مخصوص سرو منتقل میشود.در اتوماسیون صنعتی از انکودر استفاده های بسیاری می شود و تا جایی این کاربرد در اتوماسیون مهم بوده که در صنایع بسته بندی و دستگاههای صنعتی که نیاز به اندازه گیری سرعت و موقعیت است از انکودر های مختلف استفاده می کنند.

  ادامه مطلب ...